Kısa-Kısa Spor Haberleri

0
133

spor haberleri2MKÜ, 3’cü Avrupa Üniversite Oyunlarına Damga Vurdu

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Karate (Kata) bayan takımı, Hırvatistan’ın Zagreb kentinde düzenlenen 3. Avrupa Üniversite Oyunlarına katılarak 3. olma başarısı gösterdi. 12-14 Temmuz tarihleri arasında Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde düzenlenen 3. Avrupa Üniversite Oyunları Karate (Kata) spor kategorisinde üstün başarılar elde eden MKÜ Karate (Kata) Bayan Takımı finaldeki mücadelelerinde 3.’lük elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

karete1

AYK, Hatay Anadolu Kupası’nda İkincilik Kupasına Uzandı

İlimizin başarılı spor kulüplerinden olan Antakya Yüzme ve Sualtı Sporları Kulübü (AYK), Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Hatay Anadolu Kupası İl Birinciliği yarışmalarında bir başarıya daha imza atarak ikincilik kupası kazandı. Milli Yüzme Antrenörü Murat Şaydak idaresinde bu yarışmaya katılan AYK sporcuları, 23 Temmuz tarihinde GSGM’ye ait Antakya açık yüzme havuzunda yapılan Hatay Anadolu Kupası il birinciliği yüzme yarışlarında başarılı müsabakalar yaptı. Kıyasıya yapılan yarışlar sonunda İskenderun birinci, AYK ikinci, Hatay Büyükşehir Belediyesi üçüncü, Hatay Su Sporları dördüncü oldu.

spor haberleri11

Tecrübeli Futbolcu Murat Kurt Dörtyol Esnafspor’da

2016-2017 Futbol Sezonunu için kurduğu güçlü kadroyla Hatay Süper Amatör Liginde şampiyonluğa oynayacak olan ekipler arasında yer alan Dörtyol Esnafspor, yaptığı flaş transferlerle gücüne güç katmaya devam ediyor. Geçen sezon 3. Lig takımlarından Dersimspor forması giyen orta sahanın dinamosu Murat Kurt Dörtyol Esnafspor ile anlaştı. Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile bir araya gelen ve yapılan anlaşma sonucunda Dörtyol Esnafspor’lu olan Murat Kurt, Geçmiş yıllarda, Körfez İskenderunspor, Payasspor, Kırıkhanspor, Hatayspor, Sakaryaspor, Darıca Gençlerbirliği ve Dardanelspor’da da futbol oynadı.

dörtyol esnafspor2

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here