Kırıkhanspor’un Uzatmada Yüzü Güldü!

0
315

Kendi saha ve seyircisi karşısında dün Tekirova Belediyespor’u konuk eden Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor, karşılaşmanın uzatma dakikasında Volkan’ın golü ile sahada 3 puan ile ayrıldı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Kırıkhanspor’un gollerini atan Volkan’ı taraftarlar uzun süre alkışladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Kırıkhanspor, karşılaşmanın henüz 3. dakikasında aradığı golü günü başarılı ismi Volkan ile buldu. Golün şokunu uzun süre atlatamayan rakibinin üzerine giden Kırıkhanspor, ikinci golü ararken, şok bir golü kalesinde gördü. 16. dakikada Tekirova Belediyespor’un korner atışında topu iyi takip eden Mustafa’nın kafa vuruşu skoru eşitledi: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısında bu skor ile tamamlandı.

İkinci yarıda oyunun hâkimiyetini eline alan Kırıkhanspor, rakip kaleye yüklendikçe yüklendi. Ancak aradığı galibiyet golü geciktikçe futbolcular arasında stres artmaya başladı. Karşılaşmanın normal süresi tamamlanıp uzatmalar oynanırken, karşılaşmanın son atağını geliştiren Kırıkhanspor, ceza alanı içerisine gönderilen topu kafa ile vuran Volkan, kendisinin ve takımını ikinci golünü atarak, altın değerin 3 puanı takımına kazandıran futbolcu oldu. Sahadan 2-1 galip ayrılan Kırıkhanspor, puanını 37’ye çıkardı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here