Kırıkhanspor’da Yüzler Gülüyor

0
66

kırıkhanspor26Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Kırıkhanspor’un 2. etap kamp çalışmaları devam ediyor. Ankara Kızılcahamam Patalya Otel’de Mehmet Çetin nezaretinde sabah ağırlık, öğleden sonra da top ve taktik çalışması yaparak günde çift idman ile yeni sezona hazırlanan Kırıkhanspor’da futbolcuların yüzü gülüyor.

Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor’da prensipte anlaşılan ve kamp kadrosuna katılan futbolcuların da resmi sözleşme imzalamalarının ardından  isimlerinin 1-2 gün içerisinde kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

kırıkhanspor27

Özdoğan’dan Kamp Ziyareti

Öte yandan, Kırıkhanspor kulüp yönetimi adına Futbol Şube Sorumlusu Veli Özdoğan ile bazı gazeteciler, kampı ziyaret ederek futbolculara moral verdiler. Burada futbolcularla görüşen ve yönetim kurulu olarak gereken desteği vermeye devam edeceklerini kaydeden Özdoğan; “Kamp süresi içerisinde sizlerin çok iyi çalışmanızı bekliyoruz. Başarıya susamış Kırıkhanspor taraftarları sizlerden başarı istiyor. Sizlerin de taraftarlarımızın bu isteğini yerinize getireceğine inanıyoruz. Bunu başaracak gücü sizlerde görüyoruz. Kazasız belasız bir sezon geçirmenizi temenni ediyoruz” diye konuştu.

Yeni transferlerle ilgili olarak açıklama yapan Kırıkhanspor Teknik Direktörü Mehmet Çetin ise; “Şu ana kadar dış transferde 8 futbolcu ile prensipte anlaştık. Yeni sezon öncesinde genç, koşan ve göze hoş gelen güzel futbol sergileyen bir takım oluşturduk. Eksik gördüğümüz mevkilere de bazı takviyeler yapmayı arzuluyoruz. Futbolcularımızla  resmi sözleşme imzalanmasının ardından 1-2 gün içerisinde isimlerini spor kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here