Kırıkhanspor’da Transfer Atağı

0
145

kırıkhanspor1Spor Toto 3. Liginde mücadele eden temsilcimiz Kırıkhanspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam ederken, gücüne güç katıyor. Geçen sezon da takımı çalıştıran Mehmet Çetin ile yola devam eden yönetim, Körfez İskenderunspor’dan Murat Kurt, Tavşanlı Linyitspor’dan Gökhan Solak ile Hüseyin Akmaz ve bazı kulüplerin transfer listesinde olan takım kaptanı kaleci Ömer Kısa ile sözleş imzaladı. 1’er yıllık sözleşme imzalanan futbolcular, 8 Temmuz tarihinde tesislerde yapılacak olan antrenmanlara başlayacaklar.

Kırıkhanspor Asbaşkanı Veli Özdoğan; “Yeni sezon öncesinde 3 yeni futbolcuyla sözleşme imzalayarak renklerimize bağladık. Geçen sezon formamızı giyen takım kaptanımız kaleci Ömer Kısa ile tekrar sözleşme imzaladık. Bunların dışında prensipte anlaştığımız 3 futbolcuyu da önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağız” diye konuştu.

Kırıkhanspor Kamp İçim Kızılcahamam’a Gidiyor

Öte yandan, Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor, yeni sezon öncesinde kamp çalışmaları yapmak üzere Ankara Kızılcahamam’a gidecek. Kamp programı hakkında da açıklama yapan Asbaşkan Özdoğan, takımın 8 Temmuz’da toplanacağını, 19-31 Temmuz tarihlerinde Kızılcahamam Patalya tesislerinde çalışmalara devam edeceğini, 2. Etap kamp çalışmalarının ise 3-14 Ağustos tarihlerinde de yine Kızılcahamam Patalya tesislerinde olacağını belirtti.

6-7 Temmuz’da Futbolcu Seçimi Yapılacak

Kırıkhanspor’da profesyonel futbolcu seçim çalışmaları ise 6-7 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Kırıkhanspor Başkanı Hacı Kocacık transfer çalışmalarının devam ettiğini bunun dışında profesyonel futbolcu seçiminin de 6-7 Temmuz 2015 tarihlerinde Çamlıktaki Kırıkhanspor tesislerinde yapılacağını belirtti.

Kırıkhanspor’da forma giymek isteyen profesyonel futbolcuların belirtilen tarihlerde Kırıkhanspor tesislerine gelmeleri gerektiğini vurgulayan Teknik Direktör Mehmet Çetin; “Güçlü ve zengin bir kadro kurma çalışmalarımız sürüyor.  Görüştüğümüz ve anlaştığımız futbolcular var. Bunun dışında tespit edemediğimiz futbolcularımızı da kadromuza katmak için profesyonel futbolcu seçim tarihi belirledik.  Seçme çalışmalarımızda başarılı gördüğümüz oyuncularla da sözleşme imzalamayı arzuluyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here