Kırıkhanspor, Son Dakika Golüyle Yıkıldı!

0
68

kırıkhanspor1Spor Toto 3. Lig 1. Grupta yer alan temsilcimiz Kırıkhanspor, Trabzon deplasmanında karşılaşmanın 7. dakikasında öne geçmesine karşın Trabzon Akçaabat FK’nin uzatma dakikalarında attığı gole engel olmayınca sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Uzatma dakikası ile üç puanı kaçıran Kırıkhanspor, evine 1 puan ile döndü.

Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan temsilcimiz Kırıkhanspor, karşılaşmanın 7. dakikasında Gökhan Yılmaz’ın golü ile öne geçti: 0-1. Golden sonra daha kontrollü bir oyun sergileyerek, rakip kalede farkı arttırmak adına ataklar geliştiren Kırıkhanspor, aradığı ikinci gole bir türlü ulaşamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı Kırıkhanspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda ev sahibi ekip Trabzon Akçaabat FK, skoru eşitlemek adına Kırıkhanspor kalesine yüklenmeye başladı. Rakibinin baskısı üzerine geriye iyice yaslanan Kırıkhanspor, yakaladığı ani ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın uzatma dakikaları oynanırken, Kırıkhanspor kalesine etkili gelen ev sahibi ekip, Sadık Çiftpınar ile beraberlik golüne ulaştı: 1-1. Bu golden hemen sonrada orta hakem karşılaşmayı bitiren düdüğü çaldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here