Hataylı Boksörler Başarılarıyla Göz Dolduruyor

0
163

boks şampiyonası2Büyük Erkekler Gurup Boks Müsabakaları Adana’da Başladı

21-25 tarihleri arasında Adana ilinde başlayan büyük erkekler boks gurup şampiyonasında, boksörler guruplarından çıkmak adına yaptığı çok çetin müsabakalarla göz dolduruyor. Turnuvanın ilk gününde 64 kg’da Hataylı boksör Nevzat Orhan Kesen, Adanalı rakibi Orhan Koscağız’ı nakavtla yenerek bir üst tura çıktı.

22-27 Aralık 2014 İskenderun’da yapılacak olan Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası öncesinde yapılacak olan üç gurup müsabakalarından ikinci etabı Adana’da yapılıyor. Bu üç gurup müsabakaları sonunda ise birinci, ikinci ve üçüncü gelen boksörler ve bu guruplarda göz dolduran sporcular ile birlikte dünyanın çeşitli ülkelerinden başarılı boks sporcuları İskenderun’da yapılacak olan Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonasında, boy gösterecekler.

Turnuvayı izleyen Hatay Boks Temsilcisi Nuri Erdener, Aralık ayında İskenderun’un, Türkiye’nin en büyük boks organizasyonuna şahit olacağını hatırlatarak; “İskenderun Belediye Başkanı Sayın Seyfi Dingil’in şehrimiz isminin dış ülke ve şehirlere olumlu yansıtılması için gerekli girişimlerde olduğunun bilincindeyiz. Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile koordineli çalışmalar içerisindeyiz. Bölgemiz genelinde görev yapan fahri boks temsilcilerimle birlikte her türlü özverilerde bulunarak inşallah alnımızın akıyla bu organizasyondan başarılı çıkacak ve ilimiz eski boks dolu günlerine tekrar kavuşacaktır.

Bu etaplar sonunda İskenderun’da gerçekleştirilecek olan e Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasında mücadele edecek olan sporcular belli olacak. Adana’daki mücadelelerde Hataylı sporcularımızdan büyük başarılar bekliyoruz.

Ayrıca, Rusya’da başlayacak olan Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonasında Hatay ili uluslar arası boks hakemi Abdurrahman Çokbenli’nin de görevlendirilmesi ile Hatay boksumuz çok büyük moral kazanmıştır” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here