Kırıkhanspor Galibiyeti Sevinçle Kutladı

0
92

kırıkhanspor53Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor’un, kendi saha ve seyircisi önünde grubun güçlü takımlarından Tekirdağspor’u Gökhan Aydıngül ile Muhammed Akyıldız’ın attığı golle 2-1 mağlup ederek altın değerinde üç puan kazanması büyük sevinç yarattı.

Kalabalık seyirci topluluğunun izlediği karşılaşmada Kırıkhanspor’un 3 puan kazanmasının kesinleşmesinin ardından Genel Kaptan Veli Özdoğan’ın mutluluğu görülmeye değerdi. Kırıkhan ekibinin güzel mücadelesi ile birlikte spor kamuoyunda ‘Veli Özdoğan ile birlikte Kırıkhanspor’u daha da iyi günler bekliyor’ değerlendirmeleri de yapılmaya başlandı.

kırıkhanspor54

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’dan Galibiyet Kutlaması

Kırıkhanspor’un imdadına yetişen, ilçeye yaptığı başarılı hizmetleriyle tanınan ve bölgenin sevilen başkanlarından Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a da spor kamuoyundan tebrik yağmaya devam ediyor.

Kırıkhan İlçe Stadında oynanan ve Kırıkhanspor’un Tekirdağspor karşısında sahadan 2-1 galibiyetle ayrılmasının ardından Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhanspor’un galibiyetinde büyük emeği geçenler arasında bulunan takım kaptanı Ömer Kısa’yı yanına çağırarak içtenlikle tebrik etmesi taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here