Kırıkhanspor Çamlık’ta Topbaşı Yaptı

0
107

kırıkhanspor16Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk hedefleyen ekiplerden temsilcimiz Kırıkhanspor yeni sezon öncesi çalışmalarına Çamlık Kırıkhanspor Tesislerinde başladı. Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde Çamlık’ta bir araya gelen futbolcular, tanışmalarının ardından ilk idmanını yaptılar.

Mehmet Çetin’in yardımcılığını Güney Erdem, Kürşat Taş ile Halil Akkuş’un yapacağı Sarı-Lacivertli ekibe alt yapıdan 3 takviye yapıldı. Teknik Direktör Mehmet Çetin’in raporları doğrultuda Hakan Aslan, Oğuzhan Bayıroğlu ile Enis Kahveci de idmanlara katılan futbolcular arasında yer aldı.

Kırıkhanspor As Başkanı Veli Özdoğan yaptığı açıklamada; “Şu ana kadar, dış transferde Körfez İskenderunspor’dan Murat Kurt, Tavşanlı Linyitspor’dan Gökhan Solak ile Hüseyin Akmaz, Hacetepe’den da Gökhan Karataş’ı transfer ettik. İç transferde ise Kaleci Ömer Kısa, Secan Uslu, Fatih Yılmaz, Göktuğ Yapıcı, Yaşar Kayao, Volkan Serim ile Oğuzhan Baykal ile tekrar anlaşarak sözleşme imzaladık. Prensipte anlaştığımız 6 futbolcuyu da renklerimize bağlamaya hazırlanıyoruz” dedi.

İdari işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Şahin ise 20 Temmuz’da Kızılcahamam’a giderek Patalya Tesislerinde kamp çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here