Kırıkhanspor, Arsuz Karaağaçspor’u Rahat Geçti

0
274

Stat: Kırıkhan İlçe Stadı

Hakemler: Hasan Kılıçaslan** Serhat Akgöl** Halil Karakuş**

Kırıkhanspor: Ömer Kısa*** İzzet Canlıka*** Metehan*** Ömer Faruk*** (Dk. 70 Oğuzhan**) Hüseyin Akmaz*** Adnan Canlıka*** Gökhan Yılmaz*** (Dk. 88 Abidin*) Özgür Meriç*** Volkan** (Dk. 46 Kazım**) Laval**** Arsene Etah****

Arsuz Karaağaçspor: Samet Dinçer* Başaran Balcı* Mehmet Fatih** Gökhan* Ferit** (Dk. 60Tuğrul Günay*) Özkan* Ali Korkmaz* Özgür Çelik* (Dk. 85 Alişan*) Süleyman Köse* Haşim Ateş* Semih* (Dk. 46 Oğuz Kaan*)

Sarı Kartlar: Metehan Uçar, Ömer Faruk, Özgür Meriç (Kırıkhanspor), Süleyman, Gökhan (Arsuz Karaağaçspor)

Goller: Dk. 28 Arsene Etah, Dk. 82 Laval (Kırıkhanspor)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Kırıkhanspor ile Arsuz Karaağaçspor, ligin ikinci haftasında Kırıkhan İlçe Stadında karşı karşıya geldiler. Sert ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Kırıkhanspor, Arsene Etah ile Laval’ın attığı gollerle 2-0 kazandı. Kırıkhanspor elde ettiği 2. galibiyetinin ardından puanını 6’ya çıkartarak büyük avantaj elde etti.

Gözünü Zirveye Dikti

Arsuz Karaağaçspor’u 2-0 yenerek puanını 6’ya çıkaran Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor, ligde çıktığı 2 karşılaşmadan 2 galibiyet elde ederken gözünü de zirveye dikti.

Elde edilen galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar; “İki hafta üst üste alınan galibiyetler bizleri mutlu etmiştir. Kırıkhanspor, gelecek haftalarda da bu başarısını sürdürecektir. Bu kutlu yolda daha da fazla desteğe ihtiyacımız var. Galibiyetten dolayı teknik heyet ve tüm futbolcularımızı alınlarından öpüyor, bizlere her zaman destekte bulunan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaleci Ömer Kısa Faktörü

Grubunda zirveyi hedefleyen Kırıkhanspor’un galibiyetinde rol alan futbolcuların başında deneyimli Kaleci Ömer Kısa’nın faktörü de dikkatlerden kaçmadı. Yaşının ilerlemesine rağmen, gençlere taş çıkartan Kırıkhanspor kalecisi takım kaptanı Ömer Kısa, yaptığı güzel kurtarışların yanı sıra saha içerisinde arkadaşlarını da hata yapmamaları yönünde sık-sık uyardı. Kaleci Ömer Kısa’nın bu performansla daha uzun yıllar sahada olacağı spor kamuoyunda gündem oluşturdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here