Kırıkhan’da Gençleri Spor’a Kazandırma Projesi

0
138

kırıkhanspor50Kırıkhanspor Başkanı Sait İlçin’in, Kırıkhanspor’un geleceğini garanti altına almak için geçlere yönelik yapacağı projeleri açıklamasının ardından harekete geçildi…

Kırıkhanspor Başkanı Sait İlçin, kulübün geleceğini garanti altına almak için gençlere yönelik projeleri açıklamasının ardından yetkililer harekete geçti. Kırıkhan Kaymakamlığı ile Kırıkhan Belediyesi işbirliğinde İlçe Spor Müdürlüğünce organize edilecek olan “Bizim Mahalle Futbol Turnuvası” tertip komitesi belirlendi.

Turnuva için, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde, İlçe Spor Müdürü Bestami Gündüz başkanlığında Turnuva Yürütme Kurulunun oluşturulması için toplantı düzenlendi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Gündüz; “Bu turnuvanın amacı başta Türk Futboluna katkı sağlamak, toplumda spor sevgisini geniş kitlelere yaymak, toplumsal dayanışma ve iletişime katkı sağlamak özellikle geleceğimizin teminatı olan gençleri kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak gençlerin kültürel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayarak spora teşvik etmektir. Bu vesile ile ilçemiz gençlerine sporu yaşamın vazgeçilmez bir unsuru olduğu bilincini kavratabilmek ve karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü ortamında yetenekleri keşfedebilmektir” dedi.

Daha sonra turnuva yürütme kurulu oluşturularak görevleri belirlenirken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bestami Gündüz, bu tür faaliyetlerin ilçede hız kesmeden devam edeceğini ve Kırıkhan’da sporun olması gereken seviyeye taşımak için elinden geleni yapacağını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here