Kimyon; “Seçimlerde Bizi de Dikkate Alın!”

0
84

ercüment kimyon10HDP İskenderun Belediye Başkan Adayı Kimyon; “Seçimlerde Bizi de Dikkate Alın!”

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Ercüment Kimyon ve İskenderun Belediye Meclis Üyesi Adayı Hilmiye Kızılay, dün Şehit Pamir Caddesi esnafını ziyaret ederek, seçimlerde destek istediler. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkan Adayı Kimyon, görüştükleri tüm vatandaşlara; “Seçimlerde bizi de dikkate alın!” çağrısında bulundu.

Seçim çalışmalarını ilçe yönetimi ile birlikte dünde esnaf ziyareti ile sürürden HDP Belediye Başkan Adayı Kimyon ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Kızılay, esnafın sorun ve sıkıntılarını tek-tek dinleyerek, taleplerini not aldı. ‘Bize her zaman ulaşabilirsiniz’ diyen Belediye Başkan Adayı Ercüment Kimyon vatandaşlara; “Seçimlerde bizi de dikkate alın!” dedi.

Esnaf ziyaretini değerlendiren Kimyon; “Kentimizin esnafını ziyaret edip sorunlarını dinledik. Genelde esnafımızın sıkıntıları müşterilerinin alışveriş merkezine ilgi göstermeleri konusunda oldu. Kent esnafımız alışveriş merkezinden şikâyetçiler! Belediyenin yönetimini devralmamız halinde alışveriş merkezlerinin şehir dışına çıkarılmaları ve esnafın mağdur olmamaları için gereken tedbir alınacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here