Kimisi Play-Off, Kimisi Alt Sıralardan Uzak Kalma Hesabında!

0
101

Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programı ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. Tümü Pazar günü saat 15.00’te oynanacak olan karşılaşmalarda, Hatayspor sahasında Menemen Belediyespor’u ağırlayacak. Erzin Belediyespor, Cizrespor deplasmanında, Kırıkhanspor, Yeşil Bursa A.Ş. deplasmanında, Payasspor ise 12 Bingölspor deplasmanında puan arayacaklar.

Hatayspor Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin, hafta sonu oynanacak Menemen Belediyespor maçının önemine dikkat çekerek tüm Bordo-Beyazlı taraftarları maça davet etti. Ergin, play-off maçları düşünüldüğünde Menemen Belediyespor ile yapılacak maçın hayati derecede olduğuna işaret ederek; “Şimdi söz sırası taraftarlarda! Pazar günü Antakya Atatürk Stadyumunda saat 15.00’te başlayacak maçta tribünde yerimizi alalım, stadı tamamen dolduralım. Hatayspor’umuzu centilmence 90 dakika destekleyelim. Rakibimizi yenerek play-off öncesi avantaj elde edelim. Hatayspor olarak bu gücü kendimizde görüyoruz” diye konuştu.

Klasmandaki don durumu ile rahat bir konumda olan ancak ileriki haftalarda sıkıntı yaşamamak adına hesaplar yapan 3. Lig temsilcimiz Erzin Belediyespor ise hafta sonu tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Cizrespor’a konuk olacak. 39. puanla 12. sırada yer alan Erzin temsilcisi 32 puanı bulunan ve 16. sırada yer alan Cizre’den puan ya da puanlarla dönmek ve rahat bir nefes almak istiyor.

İlimizin 3. Ligdeki diğer temsilcilerinden Kırıkhanspor da haftayı Yeşil Bursa A.Ş. deplasmanında geçirecek. Grupta play-off’lara kalma hesapları yapan Sarı-Lacivertli ekip, alt sıralardan uzakta kalmak isteyen Yeşil Bursa deplasmanında zorlu bir maça çıkacak. Payasspor ise yine kendisi gibi kritik bölgelerde yer alan 12 Bingölspor deplasmanına çıkacak. Mavi-Beyazlı ekip son haftalarda sıkıntı yaşamamak adına puan veya puanlarla kente dönmenin hesabı içinde bulunuyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>>

Hatayspor-Menemen Belediyespor

9 Nisan 2017 Pazar Saat: 15.00

Antakya Atatürk Stadı

Ramazan Keleş, Kerem Yükünç, Murat Şener

Cizrespor-Erzin Belediyespor

9 Nisan 2017 Pazar Saat: 15.00

Cizre İlçe Stadı

Davut Dakul Çelik, Serkan Güçler, Hakan Betaş

Yeşil Bursa A.Ş.-Kırıkhanspor

9 Nisan 2017 Pazar Saat: 15.00

Minareli Çavuş Spor Tesisleri

Yasin Kol, Soner Akgün, Şener İnan

12 Bingölspor-Payasspor

9 Nisan 2017 Pazar Saat: 15.00

Bingöl Şehir Stadı

Mustafa İlker Coşkun, Özgür Ertem, Soner Maraş

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here