Kılıç Ali Paşa’dan Vayısoğlu’na Teşekkür Plaketi

0
743

kılıç ali paşa1Öğretim yılının sonuna yaklaşırken okulların yılsonu etkinlikleri de yoğunluk kazandı. Yılsonu etkinliklerinde, aynı zamanda öğretim yılı boyunca okulun eksiklerinin giderilmesi konusunda maddi-manevi desteklerini esirgemeyenlere de teşekkür plaketi veriliyor.

İskenderun Barış Tepe Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kılıç Ali Paşa Ortaokulu da, yaptığı bağışlarla okulun eksiklerinin giderilmesine katkı sunan İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu’na plaket verdi. İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda okulun yılsonu etkinliğine davet edilen Engin Vayısoğlu, burada öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtan ve öğretmenlere karanfil veren İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu, etrafını saran çocukları kırmayarak bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

kılıç ali paşa2

Kılıç Ali Paşa Ortaokulu Müdürü Rasim Sayılel yaptığı teşekkür konuşmasında, İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu’ndan övgüyle söz ederken, sadece yaptığı bağışla değil, yıllardır herkesin can güvenliğini tehdit eden okulun dış kapısını da yaptırarak önemli bir hizmeti yerine getirdiğini söyledi. Engin Vayısoğlu’ndan “Eğitim Camiasının Hızır Acil Servisi” olarak bahseden Okul Müdürü Rasim Sayılel, eğitim camiasına ve Kılıç Ali Paşa Ortaokulu’na katkılarından dolayı plaket verdi.

Plaketini aldıktan sonra duygularını özetleyen İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Engin Vayısoğlu, 7-8 yıldan beri eğitim camiasının kırtasiye, araç-gereç gibi eksiklerini gidermek gayretinde bulunduklarını belirterek; “Çocuklar bizim geleceğimiz. Biz geleceğimiz için yaptık” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here