Kick Boks Takımı, Point Fighting Şampiyonasında Hatay’ın Gururu Oldu

0
370

kick boks1Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks takımı, Hatay’a yeni başarılar kazandırmak için, 28 -31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen Türkiye okullar arası Point Fighting Kick Boks Gençler Şampiyonasına 5 sporcu ile katılarak mücadele etti.

Katıldıkları her turnuvada başarılı sonuçlar alan Hatay BŞB’li sporcular, kazandıkları madalya ve kupalar ile Hatay’ı gururu olmalarının yanında emeklerinin karşılığını almanın gururunu da taşıyorlar. Genç sporcular Görkem Gedik, Gençler Hard Stil dalında Türkiye ikincisi, Tellaç Alver Gençler Hard Stil dalında Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi.

Hatay BŞB Spor Kulübü Kick Boks Antrenörü Murat Akman turnuvayı değerlendiren açıklamasında; “Gittiğimiz her turnuva bizlere birer deneyim kazandırıyor. Ve bu deneyimler bundan sonra katılacağımız şampiyonalar öncesinde tecrübe kazanmamızı sağlıyor. Aldığımız dereceler de ayrıca sporcularımızı motive ediyor. Temmuz ayında Sakarya İlimizde yapılacak olan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorisinde katılacağız.

Bu şampiyonada 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da Allah’ın izniyle Türkiye şampiyonu olarak dönmeyi hedefliyoruz. Şampiyonaya katılımımızda desteğini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş ile HBB Spor Kulübü Başkanı ve HBB Başkan Vekilimiz Serdar Güven ve ekibine minnet duygularımızı sunarız” ifadelerini kullandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here