Kerem Kök, Resmen Bursaspor’da!

0
744

Türk Milli Takımına da Seçilen Karaağaçspor’un 14 Yaşındaki Yıldızı Kerem Kök, Bursaspor ile Resmi Sözleşme İmzaladı

Hatay Amatör Kümede mücadele eden Karaağaçspor, Türk Futboluna başarılı nesiller yetiştirmeye devam ediyor. Karaağaçspor’un U-14 Genç Milli futbolcusu Kerem Kök, her iki takımın yöneticilerinin görüşmelerinin ardından Bursaspor ile resmi sözleşme imzalandı. Kök, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kulüp yöneticilerin, bu transferin gerçekleşmesi için büyük fedakârlıklar yaptığına dikkat çeken Karaağaçspor Altyapı Sorumlusu Fehim Aşkar; “Genç milli futbolcumuz Kerem Kök, çok yönlü futbol yeteneğiyle birlikte, üstün ahlâk ve terbiyesi ile adından çok bahsettirecek örnek bir yapıya sahiptir. Kerem’i, Bursaspor kulübüne ve Türk futboluna kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Karaağaçspor’da amacımız, gelecek vadeden tüm yetenekli yıldızlarımızı, hocalarımızla birlikte Türk futboluna kazandırmaktır” dedi.

Kerem Kök’ten Emeği Geçenlere Teşekkür

2011’den bu güne kadar yanında olan ve destekleyen herkese teşekkür eden Kerem Kök ise; “Öncelikle aileme ve Fehim amcama sonsuz teşekkür ediyorum. Üzerimde emekleri olan yönetim kurulumuza, Merhum Yavuz Türkölmez, Ferit Genç, İlhan Yürek, Rıfat Atamer, Ersen Devrim, Ayhan Sağıroğlu, Erdi Uysal, Efe İslamoğlu, Gökhan Akarsu hocalarıma, abim Ahmet Borazancı ile Karaağaçspor ailesine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Karaağaçspor kulübünü en iyi şekilde çalışarak temsil edeceğim” diye konuştu.

Geleceğin yıldız futbolcuları arasında gösterilen Kerem Kök, Süper Lig takımlardan Bursaspor’u tercih etmiş, Karaağaçspor ile Bursaspor kulüp yöneticilerinin her konuda anlaşmasının ardından resmi sözleşme imzalamak üzere Bursa’ya gitmişti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here