Arsuz Karaağaçspor Gözünü Gelecek Sezona Çevirdi

0
83

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Arsuz Karaağaçspor, bu sezon öncesi ortaya koyduğu hedefi yakalayarak gözünü gelecek sezona çevirdi. Turuncu-Beyazlılar, taraftarların desteğiyle gelecek sezon 3. Lige çıkmayı arzuluyor.

Arsuz Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, ligdeki öncelikli hedeflerinin takımı profesyonel lig önündeki en son engel olan Bölgesel Amatör Ligde tutmak olduğunu ve bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bundan sonraki hedeflerini de anlatan İnan, alt yapıdan A Takıma futbolcu kazandırmak ve artık şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak istediklerini belirtti.

Bu sezon içinde A takıma altyapıdan iki sporcu daha kazandırdıklarını da sözlerine ekleyen İnan; “Alt yapıdan sol açık Kaan Datçelik ve ön libero Oktay Sönmez’i A takımımıza kazandırdık. Altyapıya yönetim olarak çok büyük önem vermekteyiz. Alt yapıdan A takıma kazandırmak istediğimiz 5-6 sporcu daha var.

Bu sezon için ligde öncelikli hedefimiz Bölgesel Amatör Ligden düşmemek idi, bunu da başardığımız için mutluyuz. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için, güçlenen yeni yönetimimiz ile kollarımızı şimdiden sıvadık. Ligde yeni olmamıza karşın zorlansak da takımı ligde tuttuk bu da bizim için bir başarıdır” dedi.

Ligde geride kalan maçları, gelecek sezon için artık ön hazırlık gibi gördüklerini de ifade eden Başkan İnan; “Taraftarlarımız gönüllerini rahat tutsun. İlk yılın eksikliklerini gördük. Seneye daha iyi bir planlama ile lige giriş yapacağız. 3. Lig hedefimizi, gelecek sezonda taraflarımızın ve halkımızın desteğiyle gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)