Kentte ‘Çukur’ Hezimeti

0
145

cukur-hezimeti1İskenderun genelinde gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları yağmurların da artmasıyla hayatı felç eder duruma geldi.

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı ancak henüz asfalt yapılmayan yollarda oluşan çukurlar, yağmur suyuyla da dolunca özellikle arabalar için tehlike arz etmeye başladı. Kentin hemen her bölgesinde yapılan çalışmalar sonrası bozulan yollar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Araçlarıyla çukura giren bazı araçlar kendi çabalarıyla kurtulurken bazıları da çekici yardımıyla arabasını battığı yerden kurtarabiliyor.

cukur-hezimeti2

Geçtiğimiz günlerde, İskenderun Modern Evler Mahallesinde seyir halinde giden otomobil, su içerisinde kalarak görünmez hale gelen yolun ortasında bulunan dev çukura girdi. Aracın lastiği patlarken, neyse ki sürücü kazayı yara almadan kurtuldu.

Bir bayan sürücü de otomobiliyle girdiği çukurdan ancak çekici yardımıyla kurtulabildi. Yaşanan olayda ise aracın alt bölümü hasar gördü.

Vatandaşlar, yetkililere seslenerek, alt yapısı tamamlanan bölgelerde asfalt çalışmalarının da ivedi bir şekilde yapılmasını talep etti. (Haber: Helga Terbiyeli)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here