Kent Parkının Temeli Yarın Törenle Atılacak

0
91

Eski karayolları arazisi yerine yapılacak olan Kent Parkının temeli yarın törenle atılacak. 22 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 17.00’da düzenlenecek olan temel atma töreniyle start verilecek olan çalışmaların 100 gün içinde tamamlanması planlanıyor.

Temel atma törenine tüm İskenderun halkını davet eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eski karayolları arazisi olarak bilinen alanın kent parkı olması için yoğun bir çaba gösterdiklerini belirterek; “Büyük mücadeleler sonucu karayollarını halkımıza kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu yer ile ilgili tüm yazışmaları tamamladık. Daha sonra ihale süreci başladı. Bu yer ile ilgili aslı astarı olmayan birçok dedikodu yapıldı. Görüldüğü üzere ihale sürecinin ardından yer teslimi yapıldı. Şimdide de temel atma töreni düzenliyoruz.

Bölgenin en güzel kent parkı için çalışmalar başlıyor. 53 bin metre karelik alana halkımızın kullanacağı yürüyüş yolu, bisiklet yolu, anfi tiyatro, yazlık sinema, modern ve ahşaptan kermes alanı, büyük gölet, 750 araçlık otopark, basketbol ve voleybol sahası yapılacak.

İskenderun’a yakışan bir park yapılacak. Hayırlı uğurlu olsun. Bu araziyi bölgeye kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bölgede yeni bir yaşam alanı oluşuyor.

Halkımız, çocuklarımız burada huzurlu ve güvenli bir şekilde dinlenebilecek, çocuklarımız rahatça oyunlar oynayabilecek. Çalışmalar 100 gün içerisinde tamamlanacak. Ardından halkımızın hizmetine açılacak” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here