Kenetleniyoruz!

0
75

Günaydın sevgili okuyucularım nasılsınız bu sabah? PKK kafayı yedi nerdeyse her gün bir yeri patlatıyor. Yine Cizre’de 10 ton bomba yüklü kamyonu patlattı ve sonuç dehşet 11 polis şehit. Yüzlerce kişi yaralı… Yine bir uzaktan kumandayla hareket ediyorlar. Bir el basıyor kumandaya onlarda patlatıyor. Onların akılları yok birisi yap diyor yapıyorlar o kadar. Allah onları ve arkalarındakileri kahretsin!

Diller lal ancak düşünceler firarda akla her şey geliyor doğru yanlış! Bütün şehitlerimize Tanrı’dan rahmet diliyorum nur içinde yatsınlar.  Bütün ülkenin başı sağ olsun.

& & & & &

İç savaş çıkarma gayreti içindeki mezhepçi çeteler, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanına suikast düzenlediler. Artvin gezisine çıkan Sayın Kılıçdaroğlu’nu öldürmekle ellerine ne geçecekti bilmiyorum. Ülkeyi bir savaşa mı düşürmeyi planlıyorlardı? 10 ton bombayla da yapmak istedikleri bu mu?

Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık. Birbirimizi de sokakta bulmadık. İçte ve dışta bütün dünya anlamadı mı daha bizi birbirimize düşürmek o kadar kolay değil. Saldırıyı kesinlikle lanetliyoruz. Nereden gelirse gelsin.

Mehmetçik Cerablus’ta, Dumlupınar’da savaşan ataları gibi savaşıyor. Aklımız fikrimiz yüreğimiz dualarımız onlarla. Bir taraftan PKK, bir taraftan IŞİD canavarı ile hem içte hem dışta savaşıyoruz. Her gün şehit, yaralı haberleri geliyor. PKK saldırılarını artırıyor, tonlarca ağırlıktaki bombalar çok doğal bir şeymiş gibi her tarafta patlıyor. Evlerde yangın var, analar, çocuklar, eşler, yürekten yaralı teselli kabul etmiyor acıları…

zafer bayramı ile ilgili görsel sonucu

Korkunç bir iç savaşa doğru  itiliyoruz. Birlik, beraberlik diye yatıp kalkıyoruz ancak bu tek taraflı olmuyor, bütün partiler hep birlikte hareket etmeli ancak görüyoruz ki bazı partilerin sesi soluğu çıkmıyor. FETÖ’cü avında herkes herkesten korkuyor. Herkes birbirine kuşkuyla bakıyor. Kimse konuşamıyor, tartışamıyor. Olanları izlemekle yetiniyor.

Korku Ortamında Zafer Bayramı Kutluyoruz!

Atatürk ilke ve inkılâplarından taviz verilince, din mezhep işe karışınca, tarikatlar beslenip büyütülünce olanlarda böylece oluyor. Hep birlikte görüyoruz. Ancak ne derece ders aldık bu meçhul şimdi korku hâkim her şeye, her yere. Bu korku ortamında 30 Ağustos zaferini kutluyoruz…

Ve bizler nasıl ki 15 Temmuz’da birlik ve beraberlik içinde idik. Sonuna kadarda öyle kalacağız. Tabi ki hepimizin düşüncesi ideolojisi değişik olabilir hatta birbirimizi sevmek zorunda da değiliz. Ancak birlik ve beraberlik zamanı gelince hepimiz kenetlenmeyi çok iyi biliriz. Ve bu saldırılar bizi daha çok birbirimize kenetlenmeye zorluyor ki bu da düşmanlarımızı çıldırtıyor ve vahşetlerini artırıyor. Ancak kahraman güvenlik güçlerimiz ve gönlü kırık Mehmetçiklerimiz sonuna dek onlarla savaşmayı sürdürecektir. Çünkü onların kanında Çanakkale ruhunun kanı akıyor. Kurtuluş savaşı verenlerin torunları onlar.

Bu hafta 30 Ağustos Zaferini kutladığımız eşsiz bir zaferin haftası, ne PKK hainleri ne de FETÖ ahtapotu  bizi bu kutlamaları yapmaktan alıkoyamaz. Üzgünüz tabi düşünceliyiz  ancak umutluyuz. Sağlık ve sevgiyle kalın sevgili okuyucularım. Yase

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here