Keleşoğlu; “Bayramın Çocuklara Armağan Edilmesinin Anlamı Büyüktür”

0
183

çelenk töreni123 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi kentimiz İskenderun’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sabah İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü ve siyasi parti temsilcileri, esnaf odası başkanları ve öğrencilerin katıldığı törenle Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Anıt Alanında çelengi öğrenciler taşırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu onlarla birlikte çelengi anıta bıraktı. Daha sonra saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla program devam etti.

çelenk töreni2

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu burada yaptığı konuşmasında; “Bugün 23 Nisan, tüm ülkemizde ve dünyada kutladığımız tek çocuk bayramımız. Bu nedenle geleceğimizin yöneticileri çocuklarımızın gelişmesi, iyi temeller içinde eğitim alması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu nedenle bugün kutladığımız bayramımızın onlara hediye edilmesinin de anlamı ve manası çok büyüktür” dedi.

Düzenlenen çelenk sunma törenine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, MHP,  CHP ve Ak Parti İlçe Başkanları ve bazı belediye meclis üyeleri de katıldılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here