Kazada Ölen 14 Kişinin İsimleri Belirlendi

0
1004

büyük kaza1Acımız Çok Büyük! Başımız Sağ Olsun!

İskenderun 5 Temmuz İlkokulu’ndan Osmaniye’ye geziye giden öğrencileri taşıyan otobüs, dönüş yolunda sürücüsünün direksiyon kabiliyetini yitirmesi sonucu Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalına devrildi. Kazada 6’sı öğrenci 14 kişi hayatını kaybederken, 26 kişide yaralı olarak kurtarıldı.

Gezi için Osmaniye’deki Karatepe Müzesi ve Aslantaş Milli Parkı’na gelen öğrencilerin içinde bulunduğu otobüs, dönüş yolunda kaza yaptı. Cevdediye Kasabası yakınlarında sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otobüs sulama kanalına devrildi.

Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çalışmalarının kolaylaştırılması için sulama kanalına gelen su kesilirken, çok sayıda öğrenci ve veli yaralı olarak kurtarıldı. Ancak bu vahim kazada, 6’sı öğrenci 14 kişi hayatını kaybetti.

büyük kaza2

Meydana gelen kazada ölenlerin isimleri de belli oldu. Edinilen bilgilere göre ölenlerin isimleri şöyle: Hayriye Nur Seviner, Sevgi Ayas, Ahmet Cebeci, Nehir Uludağ, Bahadır Karakurt, Berihan Geyik, Meral Sarı, Yağmur Keskin, Sultan Geyik, Bahar Geyik, Umut Ayas, Merve Gül Pembe, Feruhşah Esen, Müzeyyen Keskin.

Cesetler İskenderun’a Getirildi

Öte yandan hayatını kaybeden 14 kişinin cesedi İskenderun’a getirildi. Sabaha karşı İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesetlerin buradaki işlemleri devam edilirken hayatını kaybedenlerin aileleri morg önünde sinir krizleri geçirdi.

Bu Vahim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve tüm İskenderun halkına başsağlığı diliyoruz. Yaralılara da Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here