Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek’in ‘Yarıyıl Tatili’ Mesajı

0
12

“Başarabileceğinize Dair Güveninizi Hep Diri Tutmanızı Diliyorum”

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesinin ardından öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik bir yarıyıl mesajı paylaştı.

İlçemiz genelinde 165 okulda karne alan 60.124 öğrenci ile 3 bin 735 öğretmenin tatile girdiğini ifade eden Kaymakam Demiryürek; “Bir dönem boyunca gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.

Sevgili Öğrenciler, birinci dönem çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Karnenizdeki notlar ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hep diri tutmanızı diliyorum.

Değerli Öğretmenler, çocuklarımızı vatanına, milletine ve devletine sadık, aklı hür, vicdanı hür bireyler olarak yetiştirmek için göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı irfan ordumuzun değerli neferleri olarak sizler, öğrencilerinizin başarısıyla her zaman gurur duyabilirsiniz.

Değerli Veliler, bazı öğrencilerimizin karnelerinde arzu edilmeyen notlar olabilir. Bunları çocuklarımıza yansıtmadan, nedenlerini sorgulayarak, öğretmenleri ile iletişim içerisinde ve birlikte hareket ederek, eksikliklerini tamamlayıp, sistemli ve düzenli çalışmaya yönlendirerek, başarıyı daha üst noktalara taşımaya çalışmalısınız. Bu duygu ve düşüncelerle, karnelerin öğrencilerimiz, aileler ve öğretmenler için hayırlı, bundan sonraki dönemlerde de daha güzel başarılara vesile olmasını diliyor, huzur dolu bir tatil geçirmenizi temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here