Kaymakam Su’dan İTSO’ya Ziyaret

0
45

itso-kaymakam2İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ederek, yeni yönetime başarılar diledi.

İskenderun’un genel sorunları hakkında karşılıklı fikir alış verişinin bulunulduğu ziyarette konuşan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun’un ekonomik ve kültürel açıdan son derece önemli bir şehir olduğuna vurgu yaparak, Ticaret Odasının da bu bağlamda şehrin en önemli kurumlarından biri olduğunu belirtti.

İskenderun’da İş adamlarını kaymakamlıktan arıyoruz diyerek,  yardım talebinde bulunan bu kişilerin taleplerine karşı iş adamlarımızın dikkatli olması gerektiğini de özellikle belirten Kaymakam Su; “İş adamlarımızın bu tür talepleri dikkate almaması gerektir.  Kaymakamlık olarak bizler zaten iş adamlarımız ve gerekli sivil toplum kuruluş temsilcilerimiz ile birebir görüşüyoruz” dedi.

İskenderun şehir merkezinde bulunan eski Adliye sarayı binasının da Araştırma Merkezi ve engelliler için rehabilitasyon merkezi olacağına vurgu yapan Kaymakam Su, şehrin merkezinde bulunan binayı bu şekilde değerlendireceklerini vurguladı.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, Kaymakam Su’ya İTSO’nun projelerini de anlatma fırsatı buldu. İTSO yönetimi olarak göreve geldikleri günden bu yana bazı projeler üzerinde çalıştıklarını belirten Başkan Yılmaz, “İTSO Vakfı olarak şehrimizde ihtiyacı önemli derecede hissedilen bir öğrenci yurdu yapmayı düşünüyoruz. Bunun yanında Karayollarındaki alanı de değerlendirmek istiyoruz. Bu konuda olumlu tepkiler alıyoruz. İTSO yönetimi olarak İskenderun ekonomisine katkı vermenin yanı sıra kalıcı projeleri hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here