Kaymakam Soytürk; “Hepimiz Çocuklarımıza Daha İyi Bir Türkiye Bırakmak İçin Varız”

0
163

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Anadolu Basın Birliği Hatay Şubesi’ni ziyaret etti. Anadolu Basın Birliği Hatay Şube Başkanı Refik Kireççi, Genel Sekreter Hüseyin Güler ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Recep Soytürk, çevredeki esnaflarla da selamlaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABB Başkanı Refik Kireççi; “Bugüne kadar olmasını hep umut ettiğimiz fakat ne yazık ki yaşayamadığımız bir duyarlılığı bize ve tüm İskenderun halkına karşı sergileyen Sayın Kaymakamımız büyük bir nezaket örneği göstererek ofisimize teşrif etmiştir. Bu duyarlılığı ve yapıcı yaklaşımından dolayı zatıâline teşekkür ediyorum” diye konuştu. Anadolu Basın Birliği’nin işleyişi ve Hatay Şubesi olarak meslek alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler de veren Kireççi, kaleme aldığı kitaplarını da Kaymakam Soytürk’e takdim etti.

Sıcak karşılamadan ötürü teşekkürlerini ileten Kaymakam Soytürk de, ülkemizin ve kentimizin sorunlarının kamuoyuna aktarılmasında önemli bir rol üstlenen, kamu kurum ve kuruluşlarının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına katkıda bulunan basın mensuplarının objektif yorum ve görüşlerinin, yerel idarecilerin çalışmalarında önemli faydalar sağladığını ifade etti.

Ziyaret esnasında, Büyük Çarşı İşhanı esnafları ile de sohbet eden Kaymakam Soytürk, işlerin gidişatı hakkında da bilgi aldı. Kaymakam Soytürk, “Kaymakamıyla, yerel idarecileriyle, kurum müdürleriyle, esnafıyla, basınıyla, hepimiz ve her birimiz bu güzide memleketin geleceği ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha iyi ve daha güçlü bir Türkiye bırakmak için varız” diyerek ortak bir hedef doğrultusunda birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Anadolu Basın Birliği Şube Başkanı Refik Kireççi, nazik ziyaretinden dolayı Kaymakam Soytürk’e bir kez daha teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here