Kaymakam Soytürk, Basın Kuruluşu Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
178

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, basın kuruluşları ziyaretleri kapsamında, kentimizde günlük olarak yayın yapmakta olan Vatan Gazetesi’ni ziyaret etti.

Vatan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Diyap Atar ile Yazı İşleri Müdürü Abdurrezzak Nazlı tarafından ağırlanan Kaymakam Soytürk, basın kuruluşlarının önemine vurgu yaptı.

İskenderun’u daha iyi tanımak ve İskenderun’daki gelişmeleri daha iyi takip edebilmek amacıyla basın kuruluşlarını ziyaret ettiğini ifade den Kaymakam Soytürk, basın mensupları ile istişarede bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

İskenderun’un barış ve hoşgörü timsali bir ilçe olmasının yanı sıra, sanayi, ticaret, ekonomi potansiyeli, tarihi ve kültürel yapısı ile kadirşinas halkı bakımından da güzide bir ilçe olduğunu vurgulayan Kaymakam Soytürk, vatandaşlar ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarına, çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.

Hoşsohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Vatan Gazetesi’nin 09 Mart 1999 yılında kurulduğu ve kurulduğu günden beri mesleki ilke ve esaslar çerçevesinde yayınladığı bilgisini paylaşan Vatan Gazetesi Diyap Atar, nazik ziyaretinden dolayı Kaymakam Soytürk’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Vatan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Diyap Atar ve Yazı İşleri Müdürü Abdurrezzak Nazlı, ilçemizde meydana gelen ekonomik ve sosyal gelişmeler ile gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar hakkında da fikir ve önerilerini de dile getirerek, Kaymakam Recep Soytürk’ün gösterdiği duyarlılıktan dolayı da teşekkür ettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here