Kaymakam Özyiğit’ten Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

0
207

kaymakam iftar2İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’in ev sahipliğinde, İskenderun Yelken Kulübü’nde Şehit Aileleri ve Gazilerimiz onuruna iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine İlçemiz Kaymakamı Hasan Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit başta olmak üzere, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve yakınları ile diğer davetliler katıldı.

kaymakam iftar3

Şehit Aileleri ve Gazilerimiz ile yakından ilgilenen Kaymakam Hasan Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit, konuklarını Yelken Kulübü girişinde karşılayarak onlarla sohbet etti. Şehit yakınlarımızın ve Gazilerimizin en kıymetli varlıklarımız olduğunu vurgulayan Kaymakam Özyiğit; “Sizler bizlere ve gelecek nesillere şehitlerimizin bıraktığı emanetlersiniz. Her türlü ihtiyacınız ile yakından ilgilenmek şükran ve vefa borcumuzdur. Devletimizin sizi unutmadığını, daima sahip çıktığını göstermek açısından bu beraberliğimizin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum” dedi.

kaymakam iftar4

Kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Şehit Aileleri ve Gazilerimiz ise, nazik davetleri ile kendilerini onurlandıran, sorun ve ihtiyaçları ile yakinen ilgilenen Kaymakam Hasan Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit’e teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here