Karasayar; “Bu Sistem Tercüme Değil, Tamamen Yerlidir”

0
112

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar; “Bu Sistem Tercüme Değil, Tamamen Yerlidir”

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yoğun bir şekilde sürdürdüğü referandum çalışmaları kapsamında İskenderun’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak bazı mahalle ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Karasayar bu kapsamda, Bekbele, Orhangazi, Bitişik, Kavaklıoluk mahallelerinde esnafları ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Karasayar ziyaretleri kapsamında ayrıca İskenderun Merkez Postanesini ve İskenderun Cemevini de ziyaret etti.

Referandum çalışmaları kapsamında zaman zaman mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Milletvekili Karasayar, Mustafa Kemal, Barbaros, Süleymaniye ve Yenişehir Mahalle Muhtarlıklarını da ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde anayasa değişikliğini anlatan Vekil Karasayar bu teklife neden evet denilmesi gerektiğini açıkladı.

Milletvekili Karasayar, Anayasa Değişikliği halk oylaması ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde özetle şunları söyledi;

“Bu sistem tercüme değil, tamamen yerlidir. Kendisini yerli ve milli olarak gören herkes bu Anayasa Değişikliğini sahiplenmelidir. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyiş hakim olacak. Yeni sistem güçlü Türkiye! Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmak için, istikrar için, çocuklarımızın geleceği için, güçlü Türkiye için, darbeye, teröre dur demek için kararımız evet.

Bu anayasa değişikliği ülkemiz için tarihi bir fırsattır. Bizim Nefsimiz mesele değil. Meselemiz millettir, meselemiz vatandır. Mesele memleket meselesi… Söz konusu vatan… Millet için, devlet için, Türkiye için kararımız evet.” (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here