Karasayar; “Güçlü Bir Medya Ülkenin Prestijini Arttırmaktadır”

0
52

gazeteciler kutlama4Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yayınladığı yazılı bir mesajla tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

İletişime en büyük katkının basın-yayın organlarından geldiğini ifade eden Karasayar; “Kitle iletişim araçlarında yaşanan gelişmelerin basın sektörünü ön plana çıkarması ile birlikte kamuoyunun anında bilgilendirilmesinde büyük bir mesafe kaydedilmiş, uzaklar yakın hale gelmiştir. Yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, internet gazeteciliğinde büyük bir ilerleme kaydedilmesi, dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmelerin daha hızlı bir şekilde, daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamaktadır. Bu sebeple bilgilerin doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktarılması önem taşımaktadır.

Zaman mefhumu gözetmeden çalışmayı gerektirmesi sebebiyle zor bir meslek dalı olan gazetecilik, aynı zamanda pek çok enstrümanı aynı anda kullanabilme becerisi gerektirmesi sebebiyle, günümüzün en dinamik ve saygın mesleklerinin başında gelmektedir. Bilindiği üzere güçlü bir medyanın varlığı bir yandan kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini sağlarken diğer taraftan ifade özgürlüğünün ve demokrasinin gelişmesine katkı sağlamakta ve ait olduğu ülkenin uluslararası alandaki prestijini arttırmaktadır.

Bu vesileyle, tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlayarak, sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here