Karasayar; “Anneler, Koşulsuz Sevginin Timsalidir”

0
73

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar; “Anneler, Koşulsuz Sevginin Timsalidir”

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yarın kutlanacak olan Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Annelerin, aile hayatının birleştiricisi olduğunu vurgulayan Milletvekili Karasayar; “Toplumumuzun temelini oluşturan aile yuvasını, fedakârlıklarıyla bir arada tutan, bir huzur adasına dönüştüren annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.  Aile hayatının birleştirici unsuru olan dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş annelerimiz, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsalidir” dedi.

Anneliğin, dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri olduğunun önemle altını çizen Milletvekili Karasayar; “Sevgili Peygamberimiz, ‘Cennet, annelerin ayakların altındadır’ diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ve mübarek olduğunu ifade etmiştir. Annelerimiz sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir. Türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet edilse azdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve-seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here