Karasayar; “Ak Parti Seçimden Başarılı Bir Şekilde Çıkacaktır”

0
70

orhan karasayar15Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti’nin seçimden başarılı bir şekilde çıkacağını belirtti.

Karasayar, seçim çalışmaları kapsamında, muhtarları ve STK’ları ziyaret ederek Ak Parti ile 13 yılda Hatay’da büyük hizmetlerin gerçekleştirildiğini ve önemli hizmetlerin aynı doğrultuda devam edeceğini söyledi.

Muhtarların ve STK temsilcilerinin istek ve taleplerini dinleyen Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Karasayar, Türkiye’nin istikbali ve istikrarı için 7 Haziran seçimlerinde yeniden güçlü bir destek isteyerek; “Kapı kapı dolaşarak bütün vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Hedefimiz sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmamak. Ak Parti iktidarı, sadece bir siyasi partinin iktidarı değildir. Ak Parti iktidarı milletin iktidarıdır, halkın iktidarıdır.

orhan karasayar16

İnşallah bugüne kadar olduğu gibi her seçimde katlanarak destek verdiğiniz Ak Parti iktidarı her zaman milletin emrinde, ülkesinin hedefleri için yoluna devam edecektir. Yeni Türkiye, insanı merkeze alan, özgürlük alanlarının genişletildiği, tabuların yıkılıp yasakların kaldırıldığı, daha demokratik, her alanda hizmete ve kaliteye odaklanmış bir dönemi ifade etmektedir” dedi.

Muhtarlar ve STK temsilcileri de gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında Karasayar’a başarılar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here