Karaağaç’ta Rögar Kapakları Çalındı

2
196

Geçtiğimiz yıllarda İskenderun’da meydana gelen rögar kapak hırsızlığı Karaağaç’a sıçradı. Karaağaç Beldesinin Şarkonak ve Hatun mahallelerindeki çok sayıda ızgaralar kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı.

Geçtiğimiz haftalarda Karaağaç Beldesindeki Şarkonak ve Hatun Mahallesinde, belediye tarafından yağmur suları için yol kenarındaki ark yolunun üzerine konulan demir ızgaralar bir gecede kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Mahalle sakinleri, sabah uyandıklarında karşılaştıkları bu durum karşında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Olayla ilgili hiçbir şey duymadığını ve görmediğini söyleyen mahalle sakinleri, bu ızgaraların satılmak üzere çalınmış olabileceğini dile getirdiler. Geçmiş yıllarda İskenderun’da da demirden yapılan rögar kapakları çalışmış ve failleri bulunamamıştı.

Karaağaç Belediyesi yetkilileri, konu ile ilgili emniyet müdürlüğüne suç duyurusunda bulunarak, bu hırsızlığı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanmasını istedi.

2 YORUMLAR

  1. Arkadaşlar $öyle söyleyeyim, Çalana değil; çalınmı$ malı satın alana bak! Belçika’da olsa en fazla ertesi gün yakalanırdı o arkadaş. Nasıl mı? Boş verin uzun olur…

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here