Karaağaçspor’a Alkış!

0
204

karaağaçspor5Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, U-15 ve U-17 Kategorilerinde Şampiyon Olarak Türkiye Şampiyonası’na Katılmaya Hak Kazanan Karaağaçsporlu Futbolcuları Tebrik Etti

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, altyapıda U-15 ve U-17 kategorilerinde şampiyonluk ipini göğüsleyerek, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Karaağaçspor Futbol Okulu sporcuları ve yönetim kurulunu başarılarından dolayı tebrik etti. Her iki kategoride de şampiyonluğu hiçbir rakibe kaptırmayan sporcuların Türkiye Şampiyonası’nda Hatay’ı ve Arsuz’u en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ifade eden Başkan Culha, tüm spor branşlarında ilçenin adını en iyi şekilde duyuran sporcuların başarılarıyla övündüğünü ve onlarla gurur duyduğunu söyledi.

Parlayan Yıldızlarımızla Gurur Duyuyoruz

Karaağaçsporlu futbolculardan Türkiye Şampiyonası’nda da derece beklediğini ifade eden Culha; “İyi birey, iyi futbolcu hedefiyle yola çıkan ve Türk futboluna yetiştirdiği Selçuk İnan, İsmail Köybaşı, Ferit Cömert, Birkan Öksüz, Erbay Eker, Tolga Töremiş, Volkan Aytekin, Sabahattin Gizlen gibi parlayan yıldızlarımızla dikkat çeken Karaağaçspor Futbol Okulumuz, U-15 ve U-17 liglerinde Hatay Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerken, geleceğin yıldız futbolcularıyla gurur duyduğumuzu belirtir, sporun gelişimine katkı sağlayan her türlü girişimi de desteklediğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

Yöneticilerden Başkana Teşekkür

Karaağaçspor 2. Başkanı Mehmet Ali Çapar da, Başkan Nazım Culha’ya spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ederken; “Değerli başkanımızın sayesinde genç arkadaşlarımız Arsuz’un ve Hatay’ın gururu olmaya devam ediyor, katkılarınızdan dolayı tüm kulüp adına size teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kulübün genel kaptanı Hasan Tümkaya da; “Başkanım, güzel duygularınızdan ve temennilerinizden, spora olumlu yaklaşımınızdan dolayı size sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here