Karaağaçspor Yeni Sezona Merhaba Dedi

0
175

Bu sezon, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan Arsuz Karaağaçspor, yeni sezon öncesinde taraftarlarıyla buluştu.

Teknik Direktörlüğünü Mehmet Çetin, yardımcılıklarını da İbrahim Aktay ile Ahmet Cançelik’in yaptığı Arsuz Karaağaçspor’un Kulüp Yönetimi, sahaya çıkmadan önce, futbolcularla birlikte yeni sezon öncesinde kurban keserek dua ettiler.

Arsuz Karaağaçspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Mehmet Çetin, ilk anternman öncesinde futbolcularla bir araya gelerek konuşma yaptı. Futbolcular daha sonra teknik heyet eşliğinde ter idmanı yaparak taraftarlarıyla buluştular. Yapılan idmanı, Arsuz Karaağaçspor’un yönetimi tam kadro izledi.

Arsuz Karaağaçspor 3. Ligi Hedefliyor

Fenerbahçeli İsmail Köybaşı ile Galatasaraylı Selçuk İnan’ın da yetiştiği kulüp olan Arsuz Karaağaçspor, yaptığı transferlerle de tüm dikkatlerini üzerine çekti. Güzel bir ekip oluşturduklarına inandıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Nevzat İnan, yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesinde Teknik Direktörümüz Mehmet Çetin’in verdiği raporlar doğrultusunda yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte titiz bir çalışmayla, camiamıza yakışan bir ekip kurduk. Yeni sezonda bölgemiz sporseverlerinin gözüne hoş gelen bir futbol sergilemeyi arzuluyoruz. Camiamızın desteğiyle 3. Ligi hedeflemekteyiz” dedi.

11 Futbolcu İle Sözleşme İmzalandı

Arsuz Karaağaçspor yeni sezon öncesinde 11 futbolcuyu renklerine bağladı. Transfer komitesi Başkanı Doğan Çam transfer çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Daha önce prensipte anlaştığımız Haşim Ateş (68 Aksarayspor), Ali Yıldırım (Kestelspor), Samet Dinçer (Çarşambaspor), Ali Korkmaz (Beylerbeyispor), Özgür Çelik (Karasuspor), M.Vahit Çiftçi (Ağrı 1970 Spor), Oğuz Kaan Hösük (Araban Belediyespor), Oktay Selvi (Kars 36 Spor), Gökhan Açıkgöz (Talasgücü Belediyespor), Başaran Balcı (Yomraspor) ve Özkan Yılmaz (12 Bingölspor)’ı transfer ederek renklerimize bağladık” diye konuştu.

Arsuz Karaağaçspor yönetimi, iç transferde de Ferit Cömert, Sefer Mert Buldu, Mert Ekenel, Tuğrul Günay, Anıl Şamioğlu, Kaan Datçelik, Ali Kiraz, Oktay Sönmez, Alişan Güler ve Ferit Gökşen ile yeni sezonda da yola devam kararı alarak sözleşme imzaladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here