Karaağaçspor Finalde Üzdü

0
251

karaağaçspor4Gaziantep ilinde gerçekleştirilen (U-16) Türkiye Şampiyonasında Hatay ilini temsil eden Karaağaçspor (U-16) Futbol takımı, final maçında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a yenilerek, kentine üzgün döndü.

U-16 Türkiye Şampiyonası Gaziantep Grubunda mücadele eden Karaağaçspor (U-16) Futbol takımı, ilk maçında Kilis Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karaağaç temsilcisi, A grubu ilk maçında her iki yarıda atılan gollerle Kilis Belediyespor’u 7-2 mağlup etti.

İkinci günü bay takım olarak geçiren Karaağaçspor, turnuvanın üçüncü gününde ise Çiftlikköy Adonis ile karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten maçın sonunda Karaağaç ekibi, penaltılar sonunda rakibini 5-4 yenerek, A grubu birinciliğini kazandı.

Temsilcimiz Karaağaçspor, Pazar günü ise Final maçında B Grubu şampiyonu ile karşı karşıya geldi. B Grubunda Diyarbakır DSİ’yi 1-0, Osmaniye EML’yi de 6-0 mağlup ederek B Grubunun şampiyonu olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, final maçında Karaağaçspor’a da acımadı.

U-16 Türkiye Şampiyonasına Grup mücadeleleri sonunda veda eden Karaağaçspor U-16 takımı, üzgün ancak Hatay’ı başarılı bir şekilde temsil ettiği için gururlu bir şekilde kente döndü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here