Kaçak İçki ve Sigara Ele Geçirildi

0
49

İskenderun’da, emniyet ekipleri bir ev ve iş yerinde yaptığı aramalarda, sahte ve kaçak içki ele geçirdiler. Operasyon sonunda gözaltına alınan şüpheli İ.G.’nin ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Gözcüler Mahallesindeki bir ev ve iş yerine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 69 litre sahte ve 17 şişe kaçak içki, 130 gümrük kaçağı elektronik sigara likiti ve 15 kilogram nargile tütünü ele geçirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında yapmış olduğu çalışmalarda, Gözcüler Mahallesinde ikamet eden İ.G. isimli şahsın ikametinde ve iş yerinde yapılan aramada; 69 litre içime hazır boğma rakı, 2 adet viski, 15 adet rakı, 130 adet elektronik sigara likiti ve 15 kg nargile tütünü ele geçirilmiş olup şahsa, 5607 SKM suçundan işlem yapılmıştır” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here