İzmir Hatay Günlerine Amanos Fruits Farkı

0
167

izmir günleri-hassa“Amanos Fruits”, İzmir’de 3. Hatay Günlerine katılarak,  modern tarımın örneklerini İzmir’de görücüye çıkardı.

Hatay’ın ve Hassa’nın gelişmiş modern tarım uygulamalarının ilk olma özelliğini taşıyan tarım şirketi, ürünlerini İzmir’e taşıyarak, kalite ve standardının yüksek olduğunu sunumlarıyla, ürün örneklerini İzmirlilerle buluşturdu. Uluslar arası Lojistik Uzmanı Nuri Gündoğdu, sahibi olduğu Onitaş A.Ş Lojistik Firması “Amanos Fruits” markasıyla, 2011 yılı başında Hassa’da tarım sektöründe kısa sürede adını duyurmayı başardı.

Muz serası, böğürtlen, nektarin, üzüm, incir, kayısı ve nar yetiştiriciliğinde adım atan ve 1.500 ton kapasiteli soğuk hava deposu kuran ve ayrıca bütün tarım faaliyetlerini, sözleşmeli çiftçilik modeliyle yürüten Gündoğdu, Avrupa Standartlarına uygun, kaliteli üretimin adresi oldu.

Aynı zamanda, Hassa Meyve Üreticiler Birliği Başkanlığını’ da yürüten Gündoğdu yaptığı açıklamada; “Tarım hayatının dünyadaki en verimli bölgesinde olmamız kaliteli ürün elde edebilme şansına sahip olmamız beni ayrıca heyecanlandırmakta ve her gün bir yenilik ve iyi bir projeyle yarınlarımızı hazırlamaktayız. Hepimizin tek bir şeye ihtiyacı var, çalışmak. Çalışarak paylaşarak birlikte çok daha güzel işler yapabiliriz. Hassamızı, Amanoslar’dan açtığımız pencereden dünyaya taşıyabiliriz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here