İyi Parti İskenderun’da Şenöz’e Emanet!

0
519

Meral Akşener’in Genel Başkanlığında kurulan İyi Partinin yurt genelindeki teşkilatlanma çalışmaları devam ederken İskenderun İlçe Başkanlığı görevine işadamı Abdullah Şenöz’ün getirildiği öğrenildi.

İskenderun ve Hatay siyasetinde çeşitli zamanlarda yer alan işadamı Abdullah Şenöz, uzun bir aradan sonra İyi Parti ile yeniden siyasi arenasında yerini almaya hazırlanıyor. Geçen aylarda İyi Parti Hatay İl Başkanlığı görevine Mustafa Çığ getirilirken, İskenderun İlçe Başkanlığı görevine de Abdullah Şenöz getirildi.

Abdullah Şenöz Kimdir?

28.8.1963 Birecik/Şanlıurfa doğumludur. İskenderun’da Gıda Sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin yönetim kurulu başkanı ve şirket ortağıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini İskenderun’da tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Adalet Yüksek Okulu Mezunudur. Ayrıca halen Anadolu Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3. Sınıf öğrencisidir.

Vaktiyle, Anavatan Partisi İskenderun Gençlik Kolları Başkanlığı, Anavatan Partisi İskenderun İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ile Anavatan Partisi İskenderun Belediye Meclis üyeliği görevinde bulundu. Türkiye Belediyeler ve Hatay Belediyeler Birliği Meclis Üyeliği görevlerini de yaptı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üye ve başkan olarak görev aldı. İskenderunspor Genel Kaptanlığı görevinde da bulunan Şenöz, evli olup, dört çocuk ve bir torun sahibidir. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here