Beş Temmuz Ailesi Dayanışma Gecesinde Bir Araya Geldi

0
356

İskenderun Beş Temmuz İlkokulu, yönetici, veli ve öğretmenleri, Okul Aile Birliği tarafından organize edilen birlik ve dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Grand Plaza Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen gecede, ilk olarak Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu tarafından, okulun eksiklerinin giderilmesinde sponsor olan şahıs ve şirketlere plaket, okulun emekli öğretmenlerine de çiçek takdim edildi.

Beş Temmuz İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Veda Turaç yaptığı konuşmada, okulların eğitim kalitesinin yükselmesi için velilerin katkısının önemli olduğuna vurgu yaptı ve geceye katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, geceye katılanlar, Onuncu Yıl Marşı’nı ellerinde Türk Bayraklarıyla, coşkulu bir şekilde söylediler.

Beş Temmuz İlkokulu’nun bölgenin en güzide okullarından biri olarak eğitim seviyesini yükseltmek için yoğun çaba harcayan okul aile birliği yönetim kurulu da muhteşem gece organizasyonuyla takdir topladı.

Grand Plaza Sanatçısı Göksel’in sahne aldığı gecede davetliler güzel bir gece geçirmenin keyfini yaşarken, Urfa Sıra Gecesi ekibi de çiğ köfte ikramı ve türküleriyle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede ayrıca, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tablosu açık arttırmayla satışa sunulurken, tabloyu 400 TL’ye Altun Yapı İnşaat Sahibi Mehmet Altun satın aldı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here