“IV. Geleneksel Aba Güreşi Dünya Kupası” Hafta Sonu Antakya’da Yapılacak

0
77

aba güreşi1Antakya Belediyesi tarafından düzenlenecek olan “4. Geleneksel Aba Güreşi Dünya Kupası” 29-30 Haziran tarihlerinde Antakya’da Atatürk Stadı’nda yapılacak. Bu yıl 4.’sü yapılacak olan “Geleneksel Aba Güreşi Dünya Şampiyonası’na” olan ilgi her geçen yıl daha artarak sürüyor.

Bu yıl Türkiye, Nahçivan, Azerbeycan, Özbekistan, Kırgızistan, Almanya, Başkurdistan-Rusya Federasyonu, Bulgaristan, Dağıstan, İran, Kırım-Ukrayna, Macaristan, Romanya, Türkmenistan, Afganistan, Yakutistan-Rusya Federasyonu, Kosova olmak üzere en az 17 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek olan “4. Geleneksel Aba Güreşi Dünya Kupası” karşılaşmaları öncesinde güreş severleri şimdiden büyük heyecan sardı. Turnuvaya yurt içinden ve yurt dışından 500’e yakın sporcunun katılması bekleniyor. İki gün sürecek “4. Geleneksel Aba Güreşi Dünya Kupası’nda” ilk gün 29 Haziran Cumartesi günü Türkiye Şampiyonası, ikinci ve son günü olan 30 Haziran’da ise 17 ülke sporcularının katılımıyla Dünya Kupası gerçekleştirilecek.

29 Haziran Cumartesi günü saat 12 de Türkiye Şampiyonası ile başlayacak müsabakalar, 30 Haziran Pazar günü saat 17’de başlayacak Dünya Kupası turnuvaları ile sürecek. 18.30-23.00 arası yapılacak Güreş Müsabakaları sonunda kazanan yarışmacılara ödülleri takdim edilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here