İTSO Yönetimi Simak Ağır Makine Sanayi Tesislerinde İncelemelerde Bulundu

0
263

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Simak Ağır Makina Sanayi Tesislerinde incelemelerde bulundular.

İTSO yönetim kurulu üyeleri ve İskenderun Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Ersin Bahçeci, Simak Ağır makine Sanayi A.Ş. müdürü Recep Coşkun ve yetkili birimleri ile görüştüler.

İskenderun Teknik Üniversitesi DOĞAKA ve İTSO işbirliğiyle kurulacak olan İSTE Kaynak Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi ile ilgili Simak Ağır Makine Sanayi A.Ş. yetkilileri bilgilendirildi.

Kaynakçılık sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarına kurulacak olan Kaynak Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi ile ilgili bilgiler veren İskenderun Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Ersin Bahçeci, İTSO yönetimi ve İSTE yetkilileri ile Simak Ağır Makine Sanayi A.Ş. Tesislerini gezerek, kaynak yapılan fabrikayı uygulamalı olarak yerinde gördüler.

Simak Ağır Makine Sanayi Müdürü Recep Coşkun, tesislerinde kaynak ağırlıklı üretim yaptıklarını belirterek, projenin hayata geçirilmesi ile birlikte İSTE Kaynakçılık Mükemmeliyet Merkezi ile birlikte çalışabileceklerine vurgu yaptı.

Simak Ağır Makine Sanayi A.Ş. Tesislerinin ziyaretine, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyesi Müfit Tennioğlu, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör yardımcıları Prof.Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, İskenderun Teknik Üniversitesi  İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı  aynı zamanda TOBB’un Akademik Danışmanlığını da yürüten Prof.Dr.Nazif Çalış, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez, İskenderun Teknik Üniversitesi Metalürji ve Malzeme  Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Ersin Bahçeci, katıldılar. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here