İTSO Tarafından Yürütülen SODES Projesi Mülakatları Gerçekleştirildi

0
134

SODES Projeleri kapsamında Desteklenmeye hak kazanan ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen, “Marka Kent Hatay’da, Turizmde Eğitimden İstihdama” Projesi kapsamında açılacak olan mesleki kurslara katılacak kursiyer adayları ile mülakatlar gerçekleştirildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Proje Koordinatörlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirilen mülakata Aşçı yardımcılığı alanında başvuru yapan 62 kursiyer adayı katıldı. Mülakatlar İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez ve Öğretim Görevlileri tarafından gerçekleştirildi. Mülakatlar sonrasında asil kursiyerlerin belirlenmesi ile mesleki kursların başlatılacağı bilgisi Proje Koordinatörlüğü tarafından verildi.

“Kadınlar Önceliğimizdir” SODES Projesinin Açılış Toplantısı İTSO’da Yapılacak

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hayata geçireceği SODES ‘Kadınlar Önceliğimizdir’ projesi açılış toplantısı İTSO’da yapılacak.

Hatay Valiliği Koordinasyonunda İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan proje, Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES kapsamında finanse ediliyor.

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin müdür yardımcısı Yusuf Yıldırım’ın proje koordinatörlüğünü yaptığı ve proje yürüttüğü ‘Kadınlar Önceliğimizdir’  SODES projesi açılış toplantısı bugün Saat: 10.30’da İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilecek. Proje kapsamında 4 adet kurs açılacak olup, İskenderun halkının toplantıya davetli olduğu belirtildi.

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ‘Kadınlar Önceliğimizdir” SODES proje ortakları ise İş-Kur İskenderun Şube Müdürlüğü, İskenderun Madeni İşler Esnaf Odası ve İskenderun Berberler ve Kuaförler odası oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here