İSTOYAD Üyelerinden Arsuz’da Protokol Ziyareti!

1
298

talasemi arsuz1Kısa adı İSTOYAD olan İskenderun Talasemi ve Orak Hücre Anemisi Hastaları Yardımlaşma Derneği Başkanı Volkan Vural Taş ile İskenderun Toplum Sağlığı Merkezi Doktorlarından Dr. Müge Öztürk, Arsuz’da Kaymakam Fatih Baysal’ı ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamlarında ziyaret ettiler.

Başkan Taş ile Dr. Öztürk, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal’a Talasemi ve Orak Hücre Anemisi Hastalığı ile ilgili bilgiler verirken, dernek çalışmalarından da bahsettiler. Kaymakam Fatih Baysal ise konu ile ilgili gereken hassasiyeti göstereceklerini ve her zaman destek olacaklarını belirtti.

Daha sonra Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı ziyaret eden dernek üyeleri ve Dr. Müge Öztürk, burada Başkan Culha’ya da Talasemi ve Orak Hücre Anemisi hakkında bilgiler verdiler.

Dernek Başkanı Volkan Vural TAaş, yaz aylarında kurulan Arsuz Fuarında dernek olarak stant açmak istediklerini, halkı Talasemi ve Orak Hücre Anemisi hastalığı hakkında bilinçlendirmek istediklerini belirtti. Belediye Başkanı Nazım Culha da Arsuz Fuarında düşünülen stant ile ilgili ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here