İSTE’li Akademisyenlerden Kaymakam Soytürk’e Ziyaret

0
126

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, bir önceki görev yeri olan Dörtyol’dan gelen misafirlerini ağırladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Dörtyol Meslek Yüksekokulu Müdürü Bahettin Abdulcabbar Gözübenli ve beraberindeki akademisyenler, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık makamında samimi bir ortamda ger-çekleşen ziyarette, akademisyenler, Kaymakam Recep Soytürk’ün Dörtyol İlçesinde görev yapmakta iken hayata geçirdiği güzel projeleri ile kamu personelleri ve ilçe halkına karşı sergilediği yapıcı yaklaşımdan övgüyle bahsedilerek, İskenderun’daki görevinin hayırlı olmasını temennisiyle çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dile-diler.

Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Soytürk, Dörtyol Meslek Yüksekokulu Müdürü Bahettin Abdulcabbar Gözübenli ve beraberindeki akademisyenlere iyi dilek ve temennilerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret hoşsohbet ortamında devam etti.

Dörtyol’dan Bir Ziyaret Daha…

Kaymakam Soytürk’ün diğer ziyaretçileri de Dörtyol Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Alaattin Arslan ile Dörtyol ve çevresinde faaliyette bulunan Marka Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rıdvan Kaya ve Bölge Çağrı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ragıp Terzi oldu. Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyaret, hoş sohbet ortamında devam etti. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here