İSTE’de Renovasyon Çalışmaları Devam Ediyor

0
38

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, idari birimler ve ek derslikler olarak kullanılacak binada devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin bir bölümünde devam eden çalışmaların incelenmesi sırasında Rektör Depci’ye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suha Orçun Mert, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Umur Korkut Sevim, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ersin Bahçeci, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Duran Gezgin eşlik etti. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Depci, sürecin kampüsün huzurunu etkilemeyecek şekilde ilerlediğini bildirdi. Yerinde incelemenin ardından Rektör Depci şunları söyledi;

“Üniversitemizin en eski binasında bir süredir yapmayı planladığımız renovasyon çalışmalarına deprem vesilesiyle başladık ve süreç başarılı şekilde devam ediyor. Daha önce de kaynakların etkin kullanımına yönelik çalışmalar yürütmüş ve başarıyla tamamlamıştık. Üniversitemizde atıl ve kullanılmayan alan kalmaması ve minimum maliyetle maksimum fayda sağlamak üzere şimdi de Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nde çalışıyoruz.

Binada devam eden çalışmaların sonunda hem akademik ve idari personelimiz hem de öğrencilerimiz için alan kazanmış olacağız. Yapılan çalışmalar şu anda eğitim- öğretim faaliyetlerimizi aksatacak bir durum teşkil etmediği gibi ilerleyen süreçlere katkı sağlayacak niteliktedir.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here