İSTE Öğrencilerinden Huzurevi Sakinlerine Jest!

0
261

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri, huzurevini ziyaret etti.

İskenderun Teknik Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Naz, İSTE Ailesi olarak, her alanda sosyal sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerini, Teknoversite vizyonuna daha uygun sosyal projeleri de hayata geçirmek için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Yaşlılarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek, moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştiren İSTE’li öğrenciler, yaptıkları etkinliklerle Huzurevi sakinlerinin hoşça vakit geçirmesini sağladı. Bir gün herkesin yaşlanacağını, onların tecrübelerinin ve hayat hikâyelerinin dersler çıkarmak için kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden İSTE’li gençler, Huzurevi sakinlerine pasta ve çay ikram etti, müzikler eşliğinde şarkılar söyledi. İkram edilen pastalar yenilip, çaylar yudumlan. Huzurevi sakinleri de zaman zaman öğrencilerle hatıralarını paylaşarak samimi bir sohbet gerçekleştirdiler. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here