İşkur’dan ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’

0
225

İskenderun Atatürk anıt alanına gelen “İŞKUR Gezici Mobil Otobüsü”nde bilgilendirme programı düzenlendi. Bilgilendirme programına İŞKUR İl Müdürü Ziya Yüksel, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İşkur yetkilileri katıldı.

Mobil hizmet aracının çalışmaları hakkında bilgiler veren Yüksel, mobil hizmet aracının ülke genelinde birçok ile gittiğini belirterek, bu hizmet aracıyla kurum hizmetlerini tanıtmak ve vatandaşların hizmetlerden daha fazla faydalanmasının amaçlandığını kaydetti.

Gezici mobil hizmet aracıyla işveren ve iş arayanların buluşturulduğunu belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, böylelikle hizmetin vatandaşın ayağına getirildiğini söyleyerek; “Mobil hizmet aracında görev alan iş ve meslek danışmanları vatandaşları iş ve meslek alanlarında bilgilendirmelerde bulunuyor. Milli istihdam seferberliği ile tüm imkânlar devrede, hizmetler ihtiyaç sahiplerinin ayağına gidiyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından, “Çalışma hayatında milli seferberlik” kapsamında broşürler dağıtıldı ve stantta danışmanlar aracılığı ile İŞKUR’un faaliyetleri anlatılarak farkındalık oluşturma noktasında bilgilendirmede bulunuldu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here