‘İskenderun’u En İyi Şekilde Temsil Edin’

0
183

iskenderun bldspor u19-2U-19 Liginde Bölge şampiyonu olan İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü futbolcuları, Antrenör Mehmet Kurt ile Kulüp Başkanı Levent Duman önderliğinde Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler. Belediye olarak her zaman spora destek olduklarını söyleyen Başkan Seyfi Dingil, ilçemizi Türkiye Şampiyonasına temsil edecek gençlere başarılar dilerken, bölgedeki takımların tek çatı altında buluşmasını da önerdi.

İskenderun Belediye Gençlik ve Spor takımı U-19 Liginde Bölge Şampiyonu olarak adını Türkiye finallerine yazdırdı. Başkan Levent Duman, yönetici Levent Erköse, Teknik Direktör Mehmet Kurt, Yardımcı Hoca Zihni Özdemir ve futbolcular turnuva öncesinde Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

iskenderun bldspor u19-3

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dingil; “Bölge şampiyonu olan futbolcularımızı ve kulüp yöneticilerini kutluyorum. Bölgedeki spor kulüpleri tek çatı altında toplanmalı. Bir olursak daha güçlü oluruz. Daha fazla başarı elde ederiz. Bizler elimizden geldiğince spora ve sporcuya destek oluyoruz. Sizlere Türkiye Finallerinde başarılar diliyorum” dedi.

Futbolcular ise Başkan Seyfi Dingil’e takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek Türkiye finallerinden başarı ile döneceklerini söylediler. Yapılan konuşmaların ardından futbolcular bölge şampiyonluk kupasını Başkan Seyfi Dingil’e takdim ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here