İskenderunspor’dan Belediye Başkanı Tosyalı’ya Ziyaret! Ocak’ta Stadımıza Girebiliriz

0
28

İskenderunspor’dan Belediye Başkanı Tosyalı’ya Ziyaret!
Ocak’ta Stadımıza Girebiliriz

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremi sonrasında sezonu İstanbul’da tamamlayan ve bu sezonu da yine İstanbul’da açan 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor, yuvaya döner dönmez ilk iş olarak İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

Depreminin ardından geçen sezonun kalan maçlarını ve bu sezonun da ilk maçlarını İstanbul’da oynayan İskenderunspor tekrar İskenderun’a dönerek ilk ziyaretini İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya gerçekleştirdi. İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın katılamadığı ziyarette hazır bulunan kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular verdiği destekler için Başkan Tosyalı’ya teşekkür ettiler.

İskenderunspor Teknik Direktörü Koray Palaz; “Başkanım öncelikle sporcu kardeşlerimizi ve teknik heyetimizi makamınızda ağırladığınız için sizlere şahsım ve İskenderunspor ailesi adına sonsuz teşekkür ediyorum. İskenderun’da kendi sahamızda maçlarımızı oynamak için heyecan duymaktayız. İnşaatı devam eden stadın bir an önce bitirilmesi adına size sonsuz güveniyoruz. Sezon sonunda da hedefimize ulaşmak adına stat önemlidir. Stat konusunun da bir an önce çözülmesi adına desteklerini bekliyoruz” dedi.

Daha İyi Yerlere Geleceğiz

Amaçlarının takımın eskisi gibi hep birlikte hak ettiği yere gelmesini sağlamak olduğunu vurgulayan İskenderun Spor Genel Kaptanı Ayhan Çevik, Başkan Hakan Bolat’ın işlerinin yoğunluğundan dolayı gelemediğini ve selamlarını getirdiğini belirterek; “Taraftarları ile şehrin ruhunu sahaya yansıtarak bu gücü arkamıza alıp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu konuda artık İskenderun’dayız sizlerin de destekleriyle daha da iyi yerlere geleceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da; “Saygıdeğer yöneticilerimize, değerli teknik heyetimize ve siz değerli futbolcu kardeşlerime bu ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Deprem sonrası şehre tekrar dönüş yaptınız. Ben sizleri şehrimizde ve burada tekrar görmekten çok mutluyum. Kulüp Başkanınız Hakan Bolat, sağ olsun geldiği günden bu yana bu şehir için ve kulüp için çok çalışıyor.

Bu Ekip Daha İyi Başarılara İmza Atacak

3.Ligde olan takımı şuan 2.Lige taşıdınız. Ben inanıyorum ki bu ekip daha iyi başarılara imza atacaktır. Stat konusunu kısa sürede tamamlayıp sizleri İskenderunspor taraftarlarıyla buluşturmak istiyoruz. Bu konuda çok gayretli bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah yeni yılda sizin de ikinci yarının ilk açılış maçı Uşakspor maçında stadımız hazır olacaktır. Çünkü İskenderun Türkiye’nin özel şehirlerinden birisidir. Futbol geçmişi ve kültürü olan bir şehirdir. Sporu seven bir taraftar kitlesi var. Bunun bilinciyle stadı, elimizden geldiği kadar sizlere hızlı bir şekilde teslim etmek amacındayız. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da desteğimizi sürdüreceğiz. Stadın bir an evvel tamamlanması için 11 ayrı firma ile çalışmaktayız. En geç 31 Aralık tarihinde stadımızı teslim etmeyi hedeflemekteyiz. Bu tarih öne de çekilebilir” dedi.

Ziyaret sonunda İskenderunspor 82 numaralı yeni sezon formasını Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya takdim ederek toplu foto çekildiler. Hafta sonu Pazar günü saat:14.00’de Osmaniye’de oynanacak İnegöl maçına Başkan Tosyalı’yı davet ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here