İskenderunspor 1967’de Transfer

0
428

iskenderunspor-1967-9Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden ilçemizin Turuncu-Mavili ekibi İskenderunspor 1967, lige verilen devre arasında ikinci yarı hazırlıklarının yanı sıra transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu bağlamda, Teknik Direktör Halis Özipek’in de verdiği bilgilere göre, BAL Temsilcimiz İskenderunspor 1967 takımı, Toroslar Belediyespor’dan Emmanuel Obeng, Nizipspor’dan İbrahim, Bucak Belediyespor’dan Seda, Başkalespor’dan Caner, Mutspor’dan da Fatih ile Mehmet’i renklerine bağlayarak, takımın gücünü artırdı.

Bölgemizin başarılı Teknik Direktörlerinden Halis Özipek, 15 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı maçları öncesinde takıma takviye yaptıklarına işaret ederek; “Ligin ilk yarısını pek de istediğimiz bir konumda tamamlayamadık. Ancak ikinci yarıya daha güçlü bir kadro ile başlamak istiyoruz. Şimdilik 6 yeni isimle anlaşma sağladık. Bazı isimlerle de görüşmelerimiz sürüyor Umuyoruz ki aramıza yeni katılan bu arkadaşlarımızla ikinci yarıda daha iyi sonuçlar alacağız” diye konuştu.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup temsilcimiz İskenderunspor 1967 ligin ilk devresinde 12 maç sonunda sadece 9 puan toplayabilmiş ve grubu 11. sırada tamamlamıştı. 12 maçlık periyotta 2 galibiyet 3 beraberlik 7’de mağlubiyet alan Turuncu-Mavili ekip, ikinci devre maçlarında ilk hafta Belen Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here