İkem’li Basketbolcular Bölge Şampiyonası Hazırlıklarını Sürdürüyor

0
114

ikem-koleji-28Okul Sporları (A) Genç Bayan Basketbol müsabakalarında geçtiğimiz günlerde namaglûp Hatay Şampiyonu olan İkem Koleji, 14-16 Ocak 2017 tarihleri arasında Elazığ’da yapılacak olan Bölge Şampiyonluğu Grup müsabakalarına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan Özel İKEM Koleji basketbolcuları, gruptan birinci çıkıp adlarını Türkiye Yarı Finallerine yazdırmayı hedefliyorlar.

Türkiye Yarı Finalleri hedefi doğrultusunda hazırlıklarını sürdürdüklerine işaret eden İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman, Bölge şampiyonasında ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini de belirtti.

İddialı olduklarının da altını çizen Duman; “Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gideceğimiz bölge şampiyonasında, kurumumuzu, ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Sporcularımız sahada olduğu gibi saha dışında da İKEM Koleji terbiyesini almış, örnek birer öğrenci olarak ilimizin kültürünü, kardeşliği, sevgiyi ve barışı yanlarında taşıyarak yaptığımız spor üzerinden mesaj vermeye devam ediyorlar. Geleceğimiz olan çocuklarımız iyi birer eğitim alırlarsa ve bunu paylaşabilirlerse hiçbir sorun kalmayacağı düşüncesindeyim. Özel İKEM Koleji ailesine de bu özveriden dolayı teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here